avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperari creante

Buna ziua!Acum cativa ani,am facut un credit de nevoi personale pe 5 ani iar dupa 4 ani nu am mai putut plati deoarece am ramas fara servici.Banca a vandut creditul firmei de recuperare [editat] iar acestia mi-au trimis prin posta un contract pe care daca il semnam recunosteam suma restanta..Nu am semnat aces contract,iar acum mi-au trimis o Convocare la mediere,prin care spune ca daca nu platesc suma recurg la executarea silita.Au cum sa faca acest lucru?Ce pot sa fac? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 29 August 2013
gi-jane2, moderator
Este vorba in jur de 3 mii de euro.Am luat imprumutu acum aproximativ 5 6 ani,si nu am mai platit de 2 ani jumatate.
Si mai am de platit 3400 roni
Ultima modificare: Joi, 29 August 2013
gi-jane2, moderator
Dreptul lor nu e prescris, e in interesul dvs sa ajungeti la o intelegere de plata. Nu va pot executa decat bunuri mobile- venituri, popriri conturi bancare.
Nu e in interesul dvs sa ajungti sa fiti executat silit pt a plati si cheltuielile de executare.
Daca am o masina inmatriculata pe numele meu dar,am contract de vanzare cu cumparatorul,pot lua acea masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Mediere cu banca liveomars liveomars Buna ziua, Am un credit ipotecar,sotia este coplatitor,a intrat in somaj,am informat banca ca suntem in imposibilitate de plata, sotia a terminat somajul,nu ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)