avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in curs de dezbatere.....taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in curs de dezbatere.....taxa de timbru

O masina care are 2 proprietari -numele lor figureaza pe factura de cumparare,talonul masinii este pe numele unuia iar celalalt este trecut coproprietar pe cartea masinii.
A decedat unul din ei, cel care era trecut pe talonul masinii.
Se deschide succesiunea si v a mosteni fiul partea celui decedat.
Cum putem inmatricula masina dupa incheierea succesiunii cu un mostenitor pe jumatate de masina iar in continuare sa ramina coproprietarul ? se mai plateste taxa de timbru?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.....

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va descriu urmatoarele: -autoturism cumparat , pe ... tecu63 tecu63 Buna seara, va descriu urmatoarele: -autoturism cumparat , pe factura figureaza doi cumparatori (1995); - in cartea de identitate a masinii este trecut unul ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca coproprietar klose klose Bună ziua. Mă aflu în situația de a fi moștenitorul unui autoturism de la fratele meu. Eu dețin 50 % din autoturism, iar părinții mei ... (vezi toată discuția)