avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Munca pe net + pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Munca pe net + pensionare anticipata

Desi am mai pus aceasta intrebare, nimeni nu m-a putut lamuri pana acum. Intrebarea este urmatoarea : daca sunt pensionat anticipat, cu vechime integrala (37 de ani) si varsta de 63 de ani, am dreptul de a obtine venituri suplimentare muncind pe net ? Stiu ca nu am dreptul sa muncesc cu contract de munca dar munca pe net nu implica un asemenea contract. Mi s-a sugerat sa ma interesez la Circa financiara. Totusi nimeni nu stie daca exista asa ceva in legislatie ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:20, 1 Septembrie 2013
1. Atunci ce deosebire ar fi intre cei pensionati pentru limita de varsta si cei pensionati anticipat (cu pensie intreaga sau partiala)?

2. Nu ar fi dezavantajati cei pensionati pentru limita de varsta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa lucrez si sa beneficiez de pensie anticipata? carlaelena carlaelena dupa ce ma pensionez anticipat,pot sa mai lucrez in continuare? (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei anticipate partiale cu salariul in domeniul privat steliancazacu steliancazacu Am pensie partiala anticipata (ordonanta) si lucrez acum angajat in domeniul privat. Conform noului Cod al muncii pot cumula pensia partiala anticipata cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Daca un angajat este pensionat anticipat, are dreptul sa lucreze in continuare ? La privat, desigur .... ... (vezi toată discuția)