avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act identitate pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act identitate pierdut

Buna dimineata! O intrebare pentru o proaspata vecina. In timpul mutatului (in judete diferite) si-a pierdut o parte din acte, intre care si CI. Intrebarea este: unde va trebui sa ceara un nou act de identitate? Vechea locuinta este vinduta si nu mai are acte de proprietate. La cea noua are doar contractul de vinzare-cumparare, fara a fiintabulata (inca) pe numele sau. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters287867 , utilizator 19:48, 2 Septembrie 2013
Multumesc. Stiu ce acte sint necesare. Eu intrebam unde?
La evidenta populatiei din localitatea unde s-a mutat, e de ajuns actul de proprietate ca dovada a domiciliului.
Multumesc @gi-jane2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin clasic cu unul cu cip cu modificare domiciliu in alt judet Zaph Zaph Buna, Vreau sa imi schimb buletinul clasic cu unul cu cip dar intampin urmatoarea nelamurire: tocmai am achizitionat o proprietate intr-un alt judet (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Ajutor*****carte***** identitate Anomiskaracuda Anomiskaracuda Cand iti faci o noua carte de identitate trebuie neaparat sa aduci actul de propietate? De ex eu sunt propietar impreuna cu unchiul meu, actul casei este la el ... (vezi toată discuția)