avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordare spor treapta/supl.post/25%+25%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordare spor treapta/supl.post/25%+25%

Dupa ce trib.Buc.ne-a dat sentinta favorabila in acordarea celor doua sporuri, Curtea de Apel Buc. a desfiintat sentinta/irevocabila. Dorim sa atacam/revizuire.
cine mai este in aceasta situatie?
joji_may59@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: adabia , utilizator 10:12, 9 Noiembrie 2009
Noua ni s-a admis recursul privind acordarea suplimentului postului şi suplimentul corespunzator treptei(fara procent) si in continuare cu efectuarea mentiunilor in cartea de munca, dar institutia refuza sa ne plateasca aceste drepturi salariale deoarece instanta nu a specificat suma de bani sau procentul cuvenit din salariu. Avocatul nostru a apelat la executorul judecatoresc dar se pare ca titlul executoriu va fi contestat. Nu stiu cum o sa fie...
Noi speram sa primim banii, nu ne intereseaza cum pun in plata o astfel de decizie...e treaba lor
tot pe forum am vazut un exemplu asemanator, executorul s-a dus la autoritatea publica si a amenintat cu o noua actiune pentru nepunerea in practica a sentintei, autoritatea a chemat si au negociat procentul, de frica sa nu se continue si sa plateasca daune materiale si morale !
-se poate actiona iar in instanta pentru nepunerea sentintei in practica, si puteti cere despagubiri morale in cuantum de cat va prejudiciat 2004-2009.
va rog trimiteti-mi si mie sentinta, va multumesc
joji_may59@yahoo.com
Un numar de fax va rog...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public -recuperare: supl.post 25%+supl.tr.25% mjion mjion 1.-unele hotarari judecatoresti,privind aceasta speta, decid definitiv si irevocabil plata din urma a celor 2 sporuri in cuantum de 25% din salariu. CApel Cluj ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)
Recurs/revizuire hot.definitiva ? mjion mjion Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de ... (vezi toată discuția)