avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Declararie creanta faliment dupa reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Declararie creanta faliment dupa reorganizare

Buna ziua
In procedura falimentului deschisa dupa ce societatea a fost in reorganizare jud, lichidatorul notifica creditorii sa depuna declaratiile de creanta. Devreme ce un creditor este inscris in tabelul definitiv al creantelor, depunand aceasta declaratie de creante din momentul dispunerii reorganizarii, mai este obligatoriu sa faca acum in momentul intrarii in faliment aceasta declaratie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: pati , utilizator 10:32, 3 Septembrie 2013
Buna ziua,

Dupa declararea falimentului, doar cei care au creante nascute dupa intrarea in faliment trebuie sa depuna declaratie de creanta.
Multumesc pt raspuns. Avem si text legal care arata ca nu mai depui declaratie de creanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata in insolventa ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Cum se recupereaza cheltuielile de judecata in insolventa? Trebuie cerute prin cererea de admitere a acreantei? Se mai pot cere dupa afisarea ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii curente corstef corstef pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)