avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Despre cazierul fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Despre cazierul fiscal

buna ziua a si eu o intrebare despre cum se poate rezolva situatia cind cineva are cazier fiscal sau daca acest cazier dupa n ani se expira va rog sa mi raspundeti cum pot rezolva aceasta situatie ......va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:06, 2 Septembrie 2013
Concret care este problema cu acest cazier fiscal?
La autoritatea fiscala se inregistreaza pentru fiecare cetatean bunurile pe care acesta le detine cu titlu de proprietate si pentru care datoreaza impozite si taxe la bugetul local
Cazierul fiscal reprezinta documentul pe care il elibereaza autoritatea fiscala la cererea titularului de rol fiscal,pentru a dovedi existenta sau nu a debitelor asupra bunurilor in evidenta
In cazierul fiscal se tine evidenta persoanelor fizice si juridice, asociatii, actionari si reprezentanti legali ai persoanelor juridice, care au savarsit fapte sanctionate de legile financiare, vamale si cele care privesc disciplina financiara.

Certificatul de cazier fiscal este valabil 30 de zile de la data emiterii si numai in scopul in care a fost eliberat, se emite de Administratia Finantelor Publice in raza careia persoana solicitanta isi are domiciliul.

Cititi si aceste articole :

harta.avocatnet.ro/index.htm...

[ link extern ] /

[ link extern ] /

cererea de eliberare a certificatului de cazier fiscal :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de cazier fiscal stie cineva ce trebuie sa cuprinda certificatul de cazier fiscal? Am intrebat la trezorerie si mi s-a spus ca ar fi 3 variante [una am eliminat-o, fiind pt ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal persoana fizica Anykha Anykha Buna ziua. Am doua activitati in derulare din care deduc faptul ca mi se cere acelasi document. In ambele cazuri este vorba de persoana fizica. 1. ... (vezi toată discuția)
Am datorii restante la o banca si doresc sa infiintez un srl Sensu Sensu Buna ziua! Intentionez sa infiintez un SRL, si sunt interesat daca e posibil sa o fac pe numele meu din moment ce am o datorie restanta la o banca. Tin sa ... (vezi toată discuția)