avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventar

se poate face inventar anual pe motiv ca nu a "iesit" bine" desi in legea bibliotecilor se prevede ca la fondul de carte respectiv se face la 6 ani, si nici nu au intrat sau iesit din inventar nici un fel de persoane sau nu a fost caz expres de cutremur, inundatie, incendiu, etc?
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 20:49, 28 Martie 2009
Conducerea institutiei poate decide efectuarea unui inventar oricand doreste.
Daca nu a iesit bine, ar trebuie sa se impuna celor care au gestionat fondul de carte aceea diferenta....oare ca convine acest fapt?
Da, pentru ca nu am gestionat nici fondul de carte si nici nu am participat la inventarul de anul trecut, ci doar voi fi solicitata anul acesta sa "refac" inventarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarierea unei gestiuni Mara Gabriel Mara Gabriel cum sa procedeze un angajator in situatia in care exista suspiciuni privind gestionare incorecta a gestiunii incredintate atunci cand gestionarul refuza ... (vezi toată discuția)
Inventare succesive ContSters48919 ContSters48919 in anul 2008 s-a facut un inventar la o sectie, in anul 2009 se doreste un nou inventar al aceluiasi fond desi legea bibliotecii stipuleaza ca la numarul de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare valoare carti in contabilitatea primariei daia ileana daia ileana Buna ziua. As vrea sa stiu cum se poate inregistra valoarea cartilor din biblioteca comunala in contabilitatea primariei. (vezi toată discuția)