ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

NCorina 
	    	Utilizator

NCorina 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Mentionez ca locuiesc intr-o scara cu 4 etaje la etajul 1 si doar vecinul de la etajul 3 a ramas bransat la sistemul centralizat de caldura. Vecinul de la etajul 4 si-a scos de tot tevile din apartament motiv pentru care nu plateste aproape nimic.
~ final discuție ~
 Indrivingvl	                   

Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)
	                    Indrivingvl	                   

Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)

maruis	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. 
Mai exact ... (vezi toată discuția)
	                    maruis	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. 
Mai exact ... (vezi toată discuția)

allessandra	                   

Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
	                    allessandra	                   

Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)