am mai discutat pe acest forum pe aceasta problema insa am nevoie de putina indrumare. Deci, am fost data jos de pe functia de sef serviciu, urmare a OUG, fara a mi se desfiinta functia de conducere pe care o ocup. Dipozitia conducerii intra in vigoare de la 1 septembrie. In data de 2 septembrie am depus la secretariatul institutiei o plangere prelabila, conf. Legii contenciosului administrativ, si inacelasi timp am depus la tribunal o cerere de chemare in judecata a institutiei pentru revocarea dispozitiei.
Intrebare: pana la primirea raspunsului, si la plangere si la cerea de chemare in judecata, sunt obligata de lege sa-mi indeplinesc in continuare fisa postului pentru sef serviciu, desi de la 1 septmbrie prin decizie nu mai ocup aceasta functie, sau indeplinesc fisa postului pentru functie de executie ?
Am facut deja acea actiune de suspendare a dispozitiei la tribunal. Acum am primit si citatia, la o saptamana dupa ce am facut cerea de chemare in judecata a institutiei, si avem proces pe data de 2 octombrie. Revin totusi la intrebarea initiala: pana cand am o hotarare definitiva din partea tribunalului privind suspendarea dispozitiei trebuie sa indeplinesc noile atributii, adica cele de executie sau atat timpc cat suntem in litigiu imi pastrez prerogativele de ses serviciu. Asta pentru ca eu in continuare sunt pusa sa semnez niste acte care tin de functia de conducere si nu cea de executie si nu stiu cat de legal este. Multumesc.
Am primit raspuns la plangerea prealabila pe care am depus-o la institutie in care mi se transmite ca eu am fost pe functie de conducere interimara timp de 8 ani de zile si acum, ca urmare a valurilor pe care le-am facut, vor sa scoata functia de conducere la concurs la care sunt invitata sa particip. Desi eu am o dispozitie cum ca sunt reîncadrata pe functie de conducere fara a mai fi pomenit si interimatul, pentru a putea sa ma apar, imi puteti spune cat tine legal un interimat si ce pot sa fac pentru a-i contracara ??