Buna ziua.
Astazi am luat o amenda radar in localitate, am fost surprins de un MCV in mers. Am prezentat toate actele mi s-a intocmit Pv-ul si am plecat. Acasa am remarcat ca in PV , ora comiterii contraventie e mult mai tarzie decat ora reala , daca ma iau dupa ce este trecut in procesul verbal eu dormeam la acea ora. As putea contesta aceasta amenda mentionand ca seful mi-a spus ca nu aveam ce cauta la acea ora pe drum si ma da afara din diverse motive. Pot face si dovada cu aparatul tahograf ca la acea ora trecuta in PV, masina stationa. Ma ajuta cineva cu un sfat va rog frumos.
Sa recapitulam : ora gresita , cifre gresite , numele agentului scris e ALEXANDru cu lietre mari si mici. din tot Pv -ul ala doar numele meu se intelege, apoi hieroglife , eu consider ca este bataie de joc.
M-am hotarat , o sa cer instantei anularea, pe motiv ca nefiind trecuta ora corect politistul mi-a creat un prejudiciu deoarece angajatorul sustine ca am folosit masina in interes personal , cand aceasta ar fi trebuit sa fie in garaj. o sa cer instantei sa-mi reabiliteze relatia cu angajatorul si poate , anularea :P
Instanta nu reabiliteaza relatii nedovedite! Trebuie sa dovediti prejudiciul, respectiv, daca angajatorul v-a sanctionat disciplinar ca ati fi utilizat vehiculul in interes personal, si cum cartela tahometrului indica faptul ca masina era stationata nu prea aveti ce demonstra iar angajatorul nu avea motive sa va sanctioneze.
Cautati alte motive.