avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratia 390
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratia 390

buna ziua,
daca am o factura din germania,cu activare cont pt un site de haine outlet,in valoare de 119 eur trebuie sa declar in declaratia 390?
si daca da unde?
eu m-am gandit la s-achizitie intracomunitara de servicii
multumesc
Cel mai recent răspuns: rekanagy , utilizator 13:56, 5 Septembrie 2013
SI MAI AM UN CAZ CAND FURNIZORUL ESTE DIN AMERICA,IN ACEST CAZ NU TREBUIE DECLARAT?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie activ de la o firma din ue- firma din ro nu este platitoare de tva ga-ga ga-ga buna ! va rog sa ma lamuriti in cazul unei firme cu o cifra de afaceri pana la 35000 de eur si care nu este inregistrata ca si platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva inregistrat in roi adi1970 adi1970 SRL platitor de TVA lunar in 2010, cifra de afaceri pentru 2011 de 9000 Euro, inregistrat in ROI cu achizitii intracomunitare in valoare de 6000 Eur in 2011, a ... (vezi toată discuția)
Facturi servicii intracomunitare contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema Societatea noastra primeste facturi de la FACEBOOK COM reprezentand servicii ... (vezi toată discuția)