Suntem doi frati, ne aflam intr-un proces de partaj succesoral, am aflat ca fratele a vandut unul din terenurile ramase ca mostenire fara acordul meu printr-un antecontract, nu s-a prezentat la incheierea contr. van-cump in forma autentica si cumparatorul la chemat in judecata pentru a obtine o sentinta care tine loc de act de vanzare in anul 2007 depunand la dosar doar titlul de propietate care era pe numele tatalui nostru, certif. deces, si acte de stare civila, instanta admitand aceasta actiune si a pronuntat o sentinta care tine loc de act de vanzare-cumparare. Cum pot desfiinta acesta sentinta???
Nu pot sa cred, nimeni nu are nici o solutie????????????
Da, asa sa faca, doar ca nu exista contract de v-c!!!
Solutii exista, insa trebuie sa mergeti cu actele sa gasiti una dintre ele a carei risc vi-l asumati... ca solutii sunt diferite, mai costisitoare sau nu, mai sigure sau nu...
Puteti face o vanzare la randul dv. prin instanta si apoi sa atacati ambele hotarari prin cale extraordinara, puteti incerca direct atacarea acelei hotarari prin cale extraordinara, puteti cere o comparatie de titluri...
Dar trebuie sa intelegeti ce inseamna fiecare posibilitate in parte, ce trebuie demonstrat etc.
:offtopic: Va rog nu mai postati subiectul de mai multe ori, multumesc. Acest lucru contravine regulamentului d epostare.
Desfiintare hotarare
elviz
Suntem doi frati, ne aflam intr-un proces de partaj succesoral, am aflat ca fratele a vandut unul din terenurile ramase ca mostenire fara acordul meu printr-un ... (vezi toată discuția)