avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inscriere PFA prin avocat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inscriere PFA prin avocat

Buna ziua, se poate infiinta un PFA prin avocat? Adica persoana care doreste PFA ul se afla in strainatate, si doreste sa il infiinteze, dar deocamdata nu poate veni in tara.
Se poate face prin avocat cu procura avocatiala?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:11, 5 Septembrie 2013
Se poate infiinta o PFA cu procura sau imputernicire avocatiala, dar mandatarul sau avocatul nu va putea da specimenul de semnatura in locul titularului PFA.
ava multumesc frumos.
adar daca spre exemplu specimenul de semnatura s-ar da la ambasada in fata unui notar public, in cadrul unei procuri?
Multumesc mult
Poate sa dea specimenul in fata unui notar in strainatate, chiar in cadrul unei procuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patron strain (usa) mariusgrr mariusgrr Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am un prieten cetatean american care locuieste in USA si nu poate venii in Romania prea des... Exista vreo posibiliate sa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala: titularul trebuie sa o infiinteze personal? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, As vrea sa stiu daca a infiintat cineva o Intreprindere Individuala, si, daca da, am cateva intrebari/nelamuriri, avand in vedere ca informatiile ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa la aceiasi adresa la care are sediul un srl? adela05 adela05 1. Pot sa am sediul unui PFA la aceiasi adresa la care are sediul un SRL? 2. La PFA am nevoie de capital social? Dar de act constitutiv? 3. La PFA sunt ... (vezi toată discuția)