avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Stergere cont consultant
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Stergere cont consultant

Buna ziua!
Cum imi pot sterge contul de consultant? Nu imi convine faptul ca adresa de mail este facuta publica.
Cel mai recent răspuns: Cristi2011 Cristi2011 , Contabil 12:18, 10 Septembrie 2013
Intrati in date personale - click pe numele dvs de utilizator - si acolo in stanga exista optiunea de stergere cont.

De asemenea, exista si optiunea de modificare a adresei de mail.
Nu doresc sa-mi sterg contul, doar profilul de consultant, dar nu am sa-l suspend, aveti dreptate-mai bine modific adresa de e-mail. Multumesc!
Am o problema, legata de profilul "Consultant" . Nu imi pot adauga domeniul real, pt ca nu exista aceasta optiune. La "alte profesii" pot alege doar criminalistica sau investigatii private". Nu e corect... "Economist" sau "Auditor" nu exista in optiuni
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
Cristi2011 Cristi2011, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultant cadastru Cristian Fara Cristian Fara intrebarea este cum pot sa deschid un \"cont\" consultant - alte profesii- \"autorizat ANCPI/OCPI ( sau \"cadastru-topografie\" sau ....) ? in lista ... (vezi toată discuția)
Modificarea adresei de e-mail Baboo Baboo La momentul inscrierii in acest sait, am folosit o adresa de e-amil pe care , in momentul de faţă nu o mai aceesez asa de des. Doresc sa inlocuiesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat (re)activarea contului si am observat ca adresa de ... (vezi toată discuția)