avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... consultant cadastru
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

consultant cadastru

intrebarea este cum pot sa deschid un "cont" consultant - alte profesii- "autorizat ANCPI/OCPI ( sau "cadastru-topografie" sau ....) ?
in lista consultantilor am vazut conturi la "alte profesii" altele decat cele doua obtiuni : criminalistica/investigatii private.

( ar fi ... "neserios " daca as deschide un cont alte profesii - investigatii private (imobiliare) :) cu specificatia indentificare terenuri , urmarire in cartea funciara, cautare proprietati pierdute... ?)
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 13:20, 12 Februarie 2010
in momentul de fata nu avem optiunea pentru aceasta profesie, o vom adauga.

pana atunci, va puteti inscrie la alte profesii urmand sa va detaliati activitatea iar in momentul in care se va adauga optiunea sa va editati contul de consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultant Cristian Fara Cristian Fara Sunt \"Autorizat cadastru, topografie, geodezie de catre ANCPI\" am peste 5 ani vechime si cunosc problemele din cadastru si carte funciara in zona mea ( ... (vezi toată discuția)
Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Stergere cont consultant Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Buna ziua! Cum imi pot sterge contul de consultant? Nu imi convine faptul ca adresa de mail este facuta publica. (vezi toată discuția)