avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Coruptia si cainii maidanezi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Coruptia si cainii maidanezi

Coruptia a creat acest maree scandal al cainilor maidanezi.
Nu este oare momentul sa se afle ce s-a intamplat cu suma de 1,3 milioane de euro?

Oare nu ar trebui acum lamurita problema coruptiei in acest domeniu ?

Se incerca cu disperare eutanasierea cainilor pentru a se da frau liber spiritului din Evul Mediu al oamenilor.
Ceea ce se incerca a se produce ca efect este ceva care sa distraga atentia de la cauzele care au produs aceasta consecinta.

Primaria ar trebui sa de explicatii cu privire la situatia banilor alocati pentru adaposturile pentru caini.
Acum nu au cum sa ii adune desi trebuia sa fie adunati si se incearca o metoda sangeroasa pentru a iesi cei vinovati cu bine si sa potoleasca furia si teama oamenilor.
Este o manipulare fara precedent a opiniei publice.
Nici in decembrtie 89 nu a fost chiar asa...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:38, 9 Septembrie 2013
Da, un subiect destul de fierbinte și la ordinea zilei.Așa este, cum spuneți dumneavoastră dar sunt tare curios dacă se va întâmpla ceva.Orice minune ține circa trei zile.Mass-media arată cu informații ”demne” către mister Videanu și ”actele” și ”faptele” lui.Alții, zic câte ceva și de cel care ”cotrocește” acum.Oare : câți vor mai ieși la iveală ?! Cred că se va adopta la presiune o OUG de tra-la-la și cu asta, basta! Eventual, se va aplica ”principiul” de Hotărâri ale C.LÎn rest, să ”trăim” bine (zicea cineva) și profit electoral.
Eu nu vreau gargara politica.
Asta se face acum.

Sa se faca de urgenta anchete concrete.
Primaria poate cere lamuriri de urgenta si apoi sa faca plangere penala.
Dar...se va proceda oare asa?
Nu am auzit sa se fi gandit cu glas tare asa ceva.
In gand...probabil ca toti avut monologuri...toti...
Nici la telefon nu cred ca au vorbit unii cu altii...ca e vorba de coruptie se pare...
Ar fi mai ieftin si foarte civilizat daca primariile,eventual si ong-urile ar echipa cainii cu zgarzi antilatrat,astfel cred ca ei nici nu ar mai musca si nici nu ar polua fonic.
Daca cainii ar fi fost luati in adaposturi in baza banilor platiti nu ar mai fi fost acest scandal mediatic.

Vor prinde cainii blanzi iar cei rai vor musca in continuare.
Asta se va intampla daca vor eutanasierea.
Parerea mea este ca ar trebui sa faca ancheta si sa se stabileasca care caini sunt rai si musca aiurea si care sunt blanzi.
Ar trebui stabilit care caini au muscat...
Dar...autoritatile sunt foarte impresionate ca au fost muscati oamenii...
Nu pot dormi noaptea din acest motiv...de grija oamenilor muscati...
Daca nu se vor ucide cainii oamenii ii vor ajuta.
Ma refer la iubitorii de caini.

Dar...probabil ca nu gandesc asa...
Si daca ar gandi tot nu ar vrea ca banii s-au papat...
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
- dacă mass-media arată către mister Videanu și condamnarea sa la 3 ani cu suspendare, mă întreb, dacă instanța a dispus și recuperarea celor ”1.5” mil. Euro de la el.Dacă e adevărat și cumva instanța a avut curajul de a dispune și recuperarea banilor, atunci ar fi cam ”OK” Mai trebuie și munca aleșilor actuali : Primarul General și cei ce încă poate mai dorm liniștiți pe la sectoare ori, își văd de feuda lor ;
- ar trebui ca, Parchetul să se trezească și să-i ancheteze pe cei vinovați, să-i trimită-n judecată și, ne mai trebuie și o instanță tare curajoasă și TOTAL INDEPENDENTÃ și nu dependentă de cine l-a pus pe magistratul ”X” în funcție.Să fie independentă și curajoasă până la capăt dar noi trăim în România și dreptatea celor vătămați se câștigă la Strassbourg după 3, 5, 7 ani de așteptare, nu în România ;
- cine a păpat banii cetățeanului contribuabil să fie ”convins” a-i da înapoi de către instituțiile statului de drept abilitate și plătite îndestulător cu bani publici (stat de drept cum îl revendică cam des un cetățean de la ”iarbă verde” când e atins în sensibilitate de cine poate).

Alte discuții în legătură

Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)