avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi angajati concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi angajati concediu medical

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare
in concediu medical angajatorul are dreptul sa suspende accesul la email, telefon, card acces in firma al angajatului aflat in concediu medical?
Multumesc mult pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ContSters147303 , utilizator 15:00, 7 Septembrie 2013
dar, vechimea in munca este afectata daca contractul individual de munca este suspendat de drept?
1. Perioada de concediu medical nu este vechime in munca dar este stagiu de cotizare la pensie.

2. Din indemnizatia pentru concediu medical se retine si plateste contributia pentru pensie deci concediul medicale este stagiu de cotizare la pensie.
Multumesc mult tuturor pt raspunsuri.
Imi puteti preciza ce alte contributii pe Langa contributia la Pensie se mai retin? Impozit pe venituri salariale se retine? Cod boala 01 platit integral din Fnuass.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pentru pensie cmariav cmariav Buna ziua ! Din diverse alte raspunsuri , am inteles ca perioada concediului medical este stagiu de cotizare la pensie . Eu as dori sa stiu in plus, daca ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca corleonard corleonard Am fost si sunt inca intr-un concediu medical ce va totaliza in final 12 luni. Sunt semne vizibile ca ma voi vindeca si ma voi reintoarce la serviciu. Va ... (vezi toată discuția)