avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatii administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatii administrator

Buna ziua,
As dori sa aflu unde pot reclama administratorul blocului deoarece acesta refuza sa imi elibereze adeverinta necesara la instrainarea apartamentului, in conditiile in care nu am nicio datorie la asociatia de proprietari iar cheltuielile sunt platite la zi. Concret acesta ma amana de la o zi la alta, motivand ca nu are timp pentru eliberarea adeverintei. De asemenea as mai vrea sa stiu ce se intampla cu fondul de rulment si fondul de reparatii (care nu a fost folosit pana in prezent la nicio reparatie) in momentul in care instrainez apartamentul. Sumele le aflu de la administrator? Aceste fonduri se pot recupera de la adminstrator sau de la viitorul proprietar? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:15, 8 Septembrie 2013
Va felicitam pentru ca sunteti pe cale sa rezolvati problema si sa scapati de "jecmaneala" asociatiei din care ati facut parte. Cu atat mai mult daca nu va veti muta in alt bloc unde sa fiti din nou "jecmanit"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare retroactiva a fondului de rulment Crisovan Crisovan Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: proprietarul unui apartament nu a fost de gasit cativa ani, perioada in care ceilalti locatari sustin ca au ... (vezi toată discuția)
Am dreptul? xx-79-ecm xx-79-ecm locuiesc cu chirie de un an intr-un apartament.acuma proprietarul nu vrea sa prelungeasca contractul ca are alti chiriasi.intrebarea mea este daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Restituire fond de reparatii la data vanzarii apartamentului lavi_i lavi_i Buna ziua, In urma cu cateva zile am vandut un apartament care face parte dintr-un bloc care are o Asociatie de Proprietari. Am cerut Presedintelui Asociatiei ... (vezi toată discuția)