avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Actiune de granituire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Actiune de granituire

Buna ! :)
Sunt in posesia unei hotarari judecatoresti irevocabile + uzucapiune.
Vecinii mei , care nu au acte doveditoare intra abuziv pe terenul meu si , in plus , imi darama gardul.
As dori sa fac o actiune de granituire . Sper ca ma puteti ajuta oferindu-mi cateva informatii despre aceasta actiune (cat costa-100 m teren , gard - 7,6 m , daca am nevoie de un avocat , ce acte trebuie atasate la dosar si in cste exemplare ).
Va multumesc!
e-mailul meu : gabrielacamelia1@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 18:14, 7 Septembrie 2013
La ce scrieti aici, nimeni nu va poate ajuta cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard construit pe terenul vecinului prin acord verbal de catre ... seldom seldom Buna ziua, Am urmatoarea speta: X cumpara de la Y un teren cu o constructie, suprafata din acte a terenului este de 500 mp. Dupa vanzare X afla ca fostul ... (vezi toată discuția)
Revendicare si granituire? oanaiasi oanaiasi Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: Sunt proprietara unui teren de 500 mp (contract de vanzare-cumparare). La una din ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara Lucian27 Lucian27 Spuneti va rog cum sa mai procedez.Urmare a unei actiuni cu obiect granituire si revendicare s-a constatat in baza raportului de expertiza ca terenul meu se ... (vezi toată discuția)