avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... MAJORARE PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

MAJORARE PENSIE ALIMENTARA

DORESC SA INAINTEZ O CERERE DE MAJORARE PENSIE ALIMENTARA.
INTREBAREA MEA ESTE , DACA FOSTUL SOT SA RECASATORIT SI ARE UN COPIL DIN CASATORIA ACTUALA SE VA MAI PUTEA FACE O MARIRE DE PENSIE SAU SE INPARTE INTRE CEI DOI COPII, DIN PRIMA SI A DOUA CASATORIE?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:26, 9 Septembrie 2013
Procentul se va micsora, pt copilul dvs va plati max 16.5%, insa ca si suma poate fi mai mare, daca veniturile i-au crescut.
:offtopic: Va rog, nu mai scrieti cu litere majuscule, contravine regulamentului, multumesc.
Pensia de intretinere poate atinge plafonul maximal prevazut de Codul civil, in speta 16, 5 % din venitul net realizat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ptr 2 copii mitroigeorge mitroigeorge Am 2 baieti cu 2 neveste. primul baiat are 27 ani si am incheiat cu plata pensiei. pensia era stabilita % din salariu 16.5% ptr fiecare. Cel de-al 2 lea are ... (vezi toată discuția)
Reducere procent pensie alimentara la aparitia unui alt minor. alxml alxml Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Platesc pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara, in valoare de 25% din venitul net. In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara telconta telconta cum se stabileste pensia alimentara pentru 2 copii minori in urma divortului , care este procentul? (vezi toată discuția)