avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare locuinta in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare locuinta in spatiu comercial

Buna ziua,doresc sa deschid un magazin mixt undeva la sat,am cerut certificatul de urbanism pt.constuirea unui spatiu comercial si printre toate avizele cerute mi s-a cerut si PUD(plan urbanistic de detaliu)ca cica asa se cere pt.orice constuctie de spatiu comercial.Ideea este ca acest PUD costa foarte mult si totodata dureaza mult timp pt.elaborarea lui.Atunci m-am gandit ca ar fi mai bine sa cer dinou un certificat de urbanism si acolo unde trebuie sa mentionez pt.ce cer certificatul sa scriu contructie locuinta familiala in loc de spatiu comercial ca sa scap de PUD-ul vietii.Ideea este ca atunci cand o sa merg la proiectant o sa fac aceea "locuinta familiala"exact cum vreau eu sa arate magazinul ca pe urma cand o sa merg sa cer schimbare de destinatie din locuinta in spatiu comercial sa nu trebuiasca sa ma puna diferite autoritati sa modific una si alta (de exemplu usa sa se deschida catre exterior ,spatiu de depozitare,grup sanitar ..etc...)
Ce ziceti o sa ies mai ieftin asa sau costurile schimbarii de destinatie ma ridica mult ca si cat m-ar costa PUD-ul?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:21, 10 Septembrie 2013
Nu veti iesi mai ieftin si nu este sigur ca veti scapa de PUD nici in aceasta ultima varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt albaiuliaonline albaiuliaonline pot deschide punct de lucru pt. un magazin mixt undeva la tara intr-o camera care a fost facuta si gandita pt.asa ceva (practic nu trebuie modificat nimic la ... (vezi toată discuția)
Avizele obtinute pentru constructia unei case sunt valabile si pentru activitatea pe care urmeaza sa o desfasor? deea8_8 deea8_8 Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa de locuit cu spatiu comercial iar in certificatul de urbanism mi s-au cerut toate acordurile si avizele, ... (vezi toată discuția)