avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avizele obtinute pentru constructia unei case sunt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avizele obtinute pentru constructia unei case sunt valabile si pentru activitatea pe care urmeaza sa o desfasor?

Buna ziua!
Doresc sa construiesc o casa de locuit cu spatiu comercial iar in certificatul de urbanism mi s-au cerut toate acordurile si avizele, inclusiv cele de la ISU, sanatatea populatie, protectia mediului, cultura si patrimoniu. Mentionez ca suprafata utila a casei inclusiv spatiu comercial este de 330 mp, iar spatiul ocupa 110 mp. Avizele si acordurile pe care le obtin pentru constructia casei vor fi valabile cand autorizez spatiul comercial sau voi fi nevoit sa obtin altele pentru activitatea pe care o voi desfasura (magazin mixt). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 13:16, 15 Ianuarie 2015
Daca in cererea adresata serviciului specializat ati precizat concret utilitatea spatiului,
respectiv spatiu cu destinatia de locuinta si spatiu comercial,documentele voir fi valabile si pentru inregistrarea la registrul comertului
In cererea adresata biroului de urbanism am precizat casa de locuit D+P+E+M cu spatiu comercial la parter. Ar fi foarte bine daca s-ar lua in considerare avizele. Va multumesc pt raspuns..
Cred ca se face o confuzie, obtinerea avizelor Pentru a Construi fac parte din AUTORIZATIA DE CONSTUCTIE, cand veti dori sa autorizati spatiul comercia este alta problema deoarece acolo este vorba in functie de activitatea desfasurata de alte criterii de a obtine sau nu avizele. Pentru anumite activitati este suficient sa dati o declaratie pe proprie raspundere cum ca se vor respecta normele....etc, nu necesita o autorizare anume.
Spatiul comercial poate avea N activitati...daca sa dorit ca inca de la inceputul constructiei sa fie stabilit clar care este spatiu de locuit si care este spatiu comercial asta se va specifica in documente pentru CADASTRU IMPOZITARE SCHITE etc. contracte cu furnizori de utilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea obtinerii avizului / autorizatiei de la i.s.u. drgs1 drgs1 O societate comerciala detine in proprietate 2 spatii comerciale situate la parterul unor blocuri. Unul dintre spatii are o suprafata de aprox. 55MP este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de protectie la incendiu de la isu big_savu big_savu Buna ziua, in cazul unui apartament cu 4 camere, de 90 mp, este nevoie de obtinerea autorizatiei de protectie la incendiu sau in urma hotararii de guvern de ... (vezi toată discuția)