avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de baza

Sunt referent principal( functionar public) intr o institutie publica. Intrebarea ar fi, care este salariu de baza corect? Pentru ca eu am salariu de baza 747 si salariu de baza in cuantum 1089. De la serviciul personal nu ma poate lamuri nimeni. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dana7711 , utilizator 17:55, 10 Septembrie 2013
Asa cum v-a relatat si colegul nostru , salariul de baza minim trebuie sa fie de 800 lei de la 01.07.2013 la care se adauga aceste sporuri la care v-ati referit mai sus.
Va multumesc pentru raspuns. Dar in cazul asta nu ar trebui cei de la salarizare sa se sesizeze. Banuiesc ca nu sunt singura in sistem. Nici nu stiu ce ar trebui sa fac.
Ar trebui sa stie acest lucru . Mergeti si depuneti o solicitare in scris la angajator, in acest sens.
Va multumesc. Asa am sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Sporul de toxicitate in domeniul protectiei mediului din sistemul bugetar ContSters112148 ContSters112148 Lucrez intr-un laborator chimic unde manipulez si operez cu substante toxice. Odata cu anularea tuturor sporurilor din sistemul bugetar au sistat si acest ... (vezi toată discuția)