avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită SOMATIE EXECUTOR JUDECATORESC
Discuție deschisă în Executare silită

SOMATIE EXECUTOR JUDECATORESC

Buna ziua!
Am primit somatie de la exec. judecatoresc pentru neplata ratelor unui credit de nevoi personale si a unui card de credit prin care mi se pune in vedere ca in termen de 1 zi sa ma conformez dispozitiilor din titlul executoriu si anume sa achit datoriile integral. Impreuna cu aceasta somatie am primit si instiintarea privind masura popririi. Puteti sa-mi spuneti ce se va intampla in continuare. Sunt de acord cu poprirea din salariu, dar nu mai lucrez la aceeasi societate la care ei au trimis instiintarea. Trebuie sa anunt eu exec. judecatoresc? Ma pot trezi cu ei la usa pentru a ridica bunuri din apartament? Apartamentul este al soacrei mele.
Astept un raspuns de la dvs. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 14:20, 10 Septembrie 2013
Dacă apartamentul este al soacrei dvs. atunci executorul nu poate să facă nimic. Dacă doriți să plătiți și sunteți de acord cu poprirea pe salariu atunci trebuie să-l anunțați unde lucrați și să anunțați și la noul loc de muncă ca să vă oprească din salariu suma stabilită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)