avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sold neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sold neplatit

Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : " sold neplatit raportat ca pierdere de catre creditor " . Soldul apare ca fiind 0, dar in septembrie m-am trezit cu poprire pe salariu. Mentionez ca aceasta creanta nu a fost cesionata. Executorul mai are dreptul sa incaseze sau nu ?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 12:56, 8 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Atata timp cat nu s-a achitat valoarea integrala pentru acoperirea creditului acordat de catre banca prin intermediul cardului de credit, banca are dreptul sa inceapa executarea silita indiferent ce transmite la biroul de credit.
Este posibil ca banca sa fi cesionat creditul catre o firma de recuperare si sa nu va fi anuntat pe dvs.
In mare, executorul are dreptul sa execute silit sumele care sunt constatate printr-un titlu executoriu si care nu au fost achitate la data scadenta.
Puteti sa va adresati executorului judecatoresc pentru a va da o copie a dosarului executional si eventual sa formulati contestatie la executare (in termen de 15 zile de la data primei popriri din salariu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold neplatit raportat ca pierdere cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" ... (vezi toată discuția)
Executare silita , cont poprit ,fara comunicare acte alina_alina_alina alina_alina_alina buna seara , in data de 20.09.2016 am constatat ca soldul contului de salariu este 0 Am contactat telefonic banca la care detin cardul de salariu si am ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)