buna ziua,am trait in concubinaj cu fostul meu prieten si avem un copil impreuna,ne-am despartit de multe,amandoi locuim in strainatate,iar copilul este in romania,din cauza ca nu am vrut sa ma impac iarasi cu el a deschis proces pentru custodia copilului,mentionez ca nu participa la intretinerea copiluli si nici la educarea lui,am deschis inaintea lui procesul este pe rol acum a fost si prima infatisare,detin locuinta in romania si,si in strainatate,ceea ce el are doar in chirie in strainatate o locuinta.a trimis bani de 2 ori pentru copil in timp de 2 ani dar pe doua nume diferite,numele rezultat dintr-o alta casatorie pe care il foloseste pentru a se ascunde de autoritati,si de pe numele lui adevarat,a fost inchis si i sa luat carnetul ptr 3 lui pentru conducere in stare de ebrietate,in strainatae este cautat pentru furt,a vizitat copilul si nu iam interzis sa il viziteze.fiind despartiti de mai multe ori in timpul in care eram despartiti nu a luat legatura cu copilul decat foarte rar,in prezent si de la ultima despartire din octombrie anul trecut cat si inainte eu ma ocupam de cresterea si educarea copilului si tin legatura foarte stransa cu copilu contactandul in fiecare zi prin intermediu internetului gen apel video,si telefon de cel putin 3 ori pe zi , am chitantele prin care pot dovedi ca trimit in fiecare luna cel putin 800 de euro ptr cresterea si educarea copilului,iar cand sant in tara o data la 3 luni in concedii copilul se afla in permanenta in grija si atentia mea,ce sanse am si ce trebuie sa fac ptr a putea duce copilu in alta tara ,avand in vedere ca fostul prieten se opune total in toate.va multumesc anticipat pentru raspunsurile ce mi -le puteti da
Cel mai recent răspuns:
mirebire , utilizator
13:47, 11 Septembrie 2013