avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Patrimoniu ONG - Asociatie Montana
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Patrimoniu ONG - Asociatie Montana

Buna ziua,

La constituire asociatie cu caracter turistico-ecologist as dori sa includ in patrimoniu, pe langa o suma de bani, si un website (portal) de turism. Intrebare: Se poate asa ceva si cum / de cine poate fi evaluat ca si valoare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters298774 , utilizator 17:47, 12 Septembrie 2013
Aportul in natura trebuie sa fie evaluabil. In cazul de fata, opinia mea este ca nu se poate evalua patrimonial acest website. In primul rand aveti un cost de rezervare a unui domeniu. In sine nu este un bun material.
In al doilea rand, firma care a realizat acel site a emis o factura de servicii. Mergand dupa prevederile de la societati comerciale, aportul in munca si servicii, nu este acceptat. In opinia mea acelasi lucru se intampla si in cazul ONG.
Pentru a rezolva problema (inchirierea spatiului publicitar) puteti face o cesiune a dreptului de utilizare a domeniului catre organizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere asociatie ong tudorsad tudorsad Buna ziua, Doresc sa infiintez o asociatie si am cateva nelamuriri: 1. care este, mai exact, patrioniul asociatiei? Unul sau doua salarii brute minime pe ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu fundatie in natura rrocambole rrocambole Care este procedura ( care sunt pasii care trebuie urmati) in cazul constituirii patrimoniului unei fundatii prin aport in natura ( de ex.un apartament) ? (vezi toată discuția)
Membrii fondatori asociație nonguvernamentală au dreptul să hotărască diminuarea patrimoniului? Frunza 2023 Frunza 2023 Membrii fondatori asociație nonguvernamentală au dreptul să hotărască diminuarea patrimoniului? Patrimoniu este 2500 lei; dorim să-l reducem la 100 ... (vezi toată discuția)