avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sofer de maxi taxi mi-a spus ca miros urat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sofer de maxi taxi mi-a spus ca miros urat

Merg in fiecare zi cu maxi taxi si niciodata nu am avut probleme.Astazi soferul de pe maxi taxi mi-a spus ca miros urat ,sa-mi spal hainele ca poate sa nu ma mai ia in masina(a facut la mai multe pers asa ,soferii se vorbesc intre ei si fac fiecare la fel).Am intrebat alt sofer care nu este pe aceasta ruta si mi-a spus ca nu miros.Deci este o interpretare subiectiva din partea soferului.Maxi taxi este pers juridica soferul fiind angajat si nu poate/teoretic/sa-mi interzica sa nu mai merg in masina,am abonament dar practic la cate se intampla este posibill orice.Ma pot adresa cu o plangere/reclamatie la protectia consumatorului si ce se poate rezolva?Ce imi sugerati sa fac pentru a ma apara de tupeul soferului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: darkman562 , utilizator 02:35, 26 Septembrie 2013
Poate ar fi bine sa sesizati conducerea companiei la care este angajat.
Si eu cred ca ar trebui initial sa mergeti la compania unde este angajat si sa discutati impreuna cu șoferul și conducerea firmei un de lucrează problema dv.stră. Daca a facut o gluma isi va cere scuze. La protectia consumatorului cum veti dovedi dv.tră ca în ziua cu pricina nu miroseati urat?
Autoritatea pentru protectia consumatorului nu poate solutiona astfel de speta
Sesizati oficial administratorul firmei unde lucreaza soferul in cauza
Iti spun eu cum sta treaba cu astia de pe Maxi Taxi, GMS, lor nu le iese nimic daca tu rupi fila de abonament si le-o dai, pur si simplu esti un - pentru ei.
Am trecut si eu prin faze dinastea cu maxi taxi, mergand cu ei 4 ani de zile doar cu abonament, uneori nu ma luau, nu opreau, sau ziceau ca se duc la garaj, pana i-am spus unuia ca il reclam, de atunci nu a mai facut niciunul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de intrecere cu maxi taxi...sofer nebun iulicosan iulicosan Buna ziua! Stiu ca foarte multi soferi de maxi taxi se intrec intre ei...isi fura randul la capt de linie...dar azi a fost prea de tot. Era cam la ultima cursa ... (vezi toată discuția)
Transport public de persoane robyr130 robyr130 Bună ! Sunt elev în clasa a XI-a . Fac naveta de la 21 de km. Sunt abonat la o firmă de transport public. De obicei părinții mei mă trimit să achit ... (vezi toată discuția)
Loc de munca pentru sofer? Dianex Serv SRL Dianex Serv SRL Buna ziua! Tinand cont de art.5 lit.k din l319/2006 [b]loc de muncă[/b] – locul destinat să cuprindă posturi de lucru, [b]situat în clădirile ... (vezi toată discuția)