avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită procedura executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

procedura executare silita

Ce trebuie facut ca o hotarare definitiva si irevocabila sa devina executorie? Care sunt pasii?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:33, 12 Septembrie 2013
Nimic. Este executorie de drept, daca e legalizata, o puteti da executorului sa fie pusa in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel respins ca nefondat marafx marafx Am castigat divortul si incredintarea fetitei. s-a facut apel de catre fostul sot si a fost scris: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen ... (vezi toată discuția)
Legalizarea hotararii definitive de divort de_pasti de_pasti Am o hotarare de divort pronuntata pe 4 feb si comunicata pe 21 martie. E definitiva. Initial a fost alta hotarare la care ea a facut apel la vizitarea ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ,dar nu irevocabila ramonel78 ramonel78 Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)