avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Printr-o sentinţă civilă din data de 27.09.2011 o soc.com a fost obligată să achite societăţii noastre o sumă de bani. După definitivarea sentinţei am solicitat executarea silită a acesteia la data de 28.08.2012. La data de 13.09.2013 am primit o notificare cu privire la deschiderea procedurii falimentului în formă simplificată a debitorului nostru.
La data deschiderii procedurii se suspendă toate acţiunile judiciare şi extrajudiciare.
Vom depune certere de admitere a creanţei noastre la care vom anexa sentinţa judecătorească. Întrebarea mea este următoarea: pe lângă debitul din sentinţă putem să înscriem în declaraţia de creanţă şi cheltuielile făcute cu executarea silită ?
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 21:01, 14 Septembrie 2013
Da puteti solicita si cheltuielile de executare pentru care trebuie sa depuneti atasat la declaratia de creanta, procesul verbal de cheltuieli de la executor ( acesta constituie titlul in baza caruia puteti cere cheltuielile) si nu chitanta si factura de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere creanta ContSters22096 ContSters22096 am urmatoarea speta: am actionat in judecata pe drept comun un partener comercial. actiunea a fost admisa, insa nu s-a comunicat inca sentinta. intre timp, ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Insolventa mony mony V-as ruga sa ma ajutati cu o solutie juridica in urmatoarea speta: societatea mea are un bilet la ordin refuzat la plata de banca si pe care l-am inaintat unui ... (vezi toată discuția)