avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi de circulatie

Buna ziua , sotul meu are amenzi de circulatie din anul 2008 neachitate.
Ce se va intampla??ANAFUL va trimite notificare, se se prescriu avand 5 ani vechime???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:50, 13 Septembrie 2013
Se prescriu in 5 ani, dar numaratoarea incepe la1 ian anul urmator, adica din 2009. Va pot executa silit pana in 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cati ani se prescriu amenzile de circulatie ? miri47 miri47 Mentionez ca am multe amenzi de circulatie din anii 2006 - 2014 neachitate, doar acum am primit Instiintarea ca m-i s-a facut poprire pe salariu - este corecta ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda circulatie eugenia36 eugenia36 Sotul meu a avut o masina pina in 2008 pe care a vandut-o fara sa isi faca radierea de pe numele lui.In perioada 2004-2008 a primit amenzi de circulatie pe ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)