Va rog puteti enumera motive temeinice care pot sta la baza acceptarii schimbare termen de judecata. Eventual motive folosite de Dvs care au avut un rezultat favorabil
Multumesc
Daca aveti termen de judecata fixat, puteti formula cerere de preschimbare, in care - in afara faptului ca acest tip de dosar se judeca de urgenta - adaugati si ceva motivari in functei de situatia dvs particulara, eventualele pagube pricinuite prin judecarea cu intarziere
Daca insa este vorba despre termenul la care se incepe procedura administrativa conf noului cod de procedura civila, nu va sfatuiesc sa faceti cerere de preschimbare termen pt ca va fi respinsa ca inadmisibila.
Buna
am depus impotriva unei hot.definitive contestatie care din cite stiam se judeca la urgenta dar aflu stupefiat ca termenul este in decembrie.ce inseamna cum ca ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca
pinuriu
varog sa imi spuna si mie cineva in cat timp se judeca un conflict de munca.Am fost la tribunal am depus dosarul si de la registratura mia dat termen de ... (vezi toată discuția)