avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Postarea unui videoclip cu mine
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Postarea unui videoclip cu mine

Buna ziua, intru cateodata online pe un site adult, unde oricine ma poae vedea dezbracata in privat pentru 3.16$/ pe minut.

Am gasit unul din aces show filmat si postat pe x hub, am 11.000 de vizionari in 2 zile, si asta ma face sa ma simt nesigura si furioasa.Nu pot sterge sau bloca videoclipul, iar daca il anunt il va sterge, si-l va posta din nou pe alt site. exista o lege care sa opreasca asa ceva?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:44, 16 Septembrie 2013
Buna,

Daca esti angajata unui studio de videochat ar trebui sa iei legatura cu patronul, sa ii spui ce s-a intamplat. Daca esti independenta, fa un complaint (reclamatie) la x hub, si un complaint pe site-ul intermediar in care ati facut nebuniile, pentru a bana contul celui care a postat video-ul pe internet. De asemenea, da un search pe Google dupa titlul cu care este publicat video-ul pe x hub, pentru a vedea daca a fost preluat si de alte site-uri. Daca da, fa reclamatii si la celelalte pana videoclipul dispare, si gata.

Daca mai ai nelamuriri, te ascult.
Nu am gasit niciun X Hub pe Google, cel putin nu cu filme. Daca e un hub de DC++, prinde orbu'. scoate-i ochii, ca probabil si organizatiile de drepturi de autor ar vrea sa stie cine gazduieste hub-ul si n-au putut afla pana in momentul de fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ... Andana95 Andana95 Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine ... (vezi toată discuția)
Refuz plata studio videochat, fara cim, practic ilegal byrev byrev Doresc sa plec de la studio pentru ca nu-mi mai convin conditiile plus ca sunt tare nesimtiti si se comporta foarte urat cu mine. 1. Am lucrat aproimativ o ... (vezi toată discuția)