avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Buna ziua,

am cumaprat o masina adusa din Germania anul trecut pe care am folosit-o doar o luna( folosind numere provizorii).De atunci si pana acum masina a fost parcata, intrebarea mea este - daca dupa ce se face cartea masinii eu sunt obigata sa platesc imediat taxa de mediu pentru a o inregistra????....dupa calcularea la circa financiara a taxei de mediu, daca nu am suma totala, cat timp am la dispozitie pentru a plati taxa si inregistra masina???...cartea masinii ramane valabila sau va trebui sa fac verificarea inca odata??

Multumesc

Cel mai recent răspuns: panzarumitica , utilizator 09:01, 15 Septembrie 2013
cartea de identitate emisa de rar ramane valabila pana la casare in schimb expira certificatul de autenticitate care are valabilitate 60 zile. Pentru inmatriculare in acest caz trebuie sa va deplasati din nou la rar pentru obtinerea unui nou certificat care va costa in jur de 150 lei si are aceeasi perioada de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu 2016 gogutzu89 gogutzu89 Se poate inmatricula o masina adusa din Germania fara a plati taxa de mediu ? Daca se poate care ar fii metoda , cat ar costa si cat timp dureaza aproximativ ... (vezi toată discuția)
La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Paul1306 Paul1306 doresc sa imi cumpar o masina iar ,daca masina e inmatriculata in alta tara, ce trbuie sa am in vedere? (vezi toată discuția)