avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul gresit la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul gresit la intretinere

Buna ziua,
Am o problema legata de calculul intretinerii lunare. Desi am facut numeroase sesizari in care am explicat situatia catre firma de administrare si catre asociatia de locatari nu s-a efectuat nicio corectie. Puteti sa imi spuneti unde as putea sa fac o sesizare ?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:35, 16 Septembrie 2013
Daca la nivelul reprezentantului legal al asociatiei de proprietari,nu ati gasit intelegere sau interes pentru solutionare,puteti sesiza oficial situatia cu care va confruntati la serviciul specializat de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie
Situatia este cu atat mai grava, cu cat administrarea se face printr-o firma specializata. Nu pot sa cred asa ceva, poate veniti cu amanunte. Oricum, daca si com. ex. al asociatiei nu ”zice”, adica macar sa incerce sa clarifice deficientele semnalate, inseamna ca nici acestia nu au ce cauta pe-acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari motarmar motarmar Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez(carei institutii) in cazul in care sunt hartuit de administratorul asociatiei de proprietari de care apartin(ex locuim ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza asociatia de proprietari si presedintele unei asociatii? ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna Seara Va rog sa ma ajutati! Vreau sa depun niste reclamatii impotriva unui Presedinte de asociatie , unde se depun acestea si cine este raspunzator de ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc pintilescusorin pintilescusorin Stiu ca s-a mai discutat acest subiect aici, dar am cateva neclaritati, si anume , eu as vrea sa repar doar partea de acoperis care imi acopera apartamentul ... (vezi toată discuția)