avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare auto

Am achizitionat un opel astra din Belgia ,S.H.,am atacat la tribunalul Buzau si mi-au dreptate acum insa au facut recurs la curtea de apel Ploiesti cei de la mediu si am infatisare pe 5 noiembrie 2013 .
Ce trebuie sa mai fac acum ?
Am sa va expun exact ce au exprimat cei de la mediu...masina fabricatie 2007,in circulatie pusa in aprilie 2008.
:(
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:56, 16 Septembrie 2013
Daca doriti reprezentare la Curtea de Apel Ploiesti, ma puteti contacta pe mesageria privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ContSters303053 ContSters303053 buna seara, recent mi-am cumparat o masina un opel astra mai exact, adusa de cineva din Elvetia. Pe cartea din Elvetia data de iesire in circulatie scrie ... (vezi toată discuția)
Completarea motivelor de recurs elenasoare70 elenasoare70 buna ziua,cu tot respectul ma intereseaza si pe mine niste sfaturi .am un dosar pe rol la instanta cu o cerere de restituire taxa de prima inmatriculare pt un ... (vezi toată discuția)
Prelungire autorizare circulatie provizorie in urma contestarii in instanta a taxei e poluare mihai mihai mihai mihai In luna octombrie 2008 am achizitionat din Germania un autoturism Opel Zafira fabricatie 2000, motor de 1995 cmc.In urma eliberarii CIV de catre RAR, AFP Bacau ... (vezi toată discuția)