avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent maternal

Cati bani primeste o persoana care doreste sa ia un copil in plasament familial?
Cel mai recent răspuns: ContSters207843 , utilizator 07:50, 16 Septembrie 2013
Salariul unui asistent maternal profesionist este echivalentul salariului unui lucrător social cu studii medii, aproximativ 834 de lei, la care se adaugă anumite sporuri, şi anume: 15% spor de încordare psihică, 15% spor pentru al doilea copil luat în plasament, când este cazul, şi spor de 25% pentru copilul încadrat într-un grad de handicap, după caz.
RodicaVolmer a scris:

Cati bani primeste o persoana care doreste sa ia un copil in plasament familial?


Nu se primesc alti bani inafara de salariu pentru asistentul maternal? Pe unele forunuri se spune ca se dau bani pentru necesitatile coplului, pentru haine, hrana, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent maternal Dahrma Dahrma Cate este salariul unui asistent maternal?Se primeste in functie de copiii luat in grija? Multumesc (vezi toată discuția)
Asistenta cineva2009 cineva2009 Buna dimineata Beneficiaza de ceva indemnizatie de la stat in cazul in care cineva ar lua (in custodie)de la casa de copii un baiat de 14 ani sa l creasca ... (vezi toată discuția)
Spor de incordare psihica ciobanuclaudia ciobanuclaudia Primesc un spor de 15% pentru incordare psihica ,conform legii 250/2016 am primit 15%din salariu de incadrare .Intrebarea mea este pana la aceasta lege sporul ... (vezi toată discuția)