avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie participare acord cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie participare acord cadru

In cazul in care se semneaza un acord-cadru pentru mai multe produse distincte (procedura nu a fost organizata pe loturi), cand si cum se elibereaza garantia de participare (care a fost constituita pe tot acordul cadru) avand in vedere ca se vor semna contracte subsecvente distincte pentru fiecare produs, in perioade diferite? Garantia de buna executie se va constitui distinct pentru fiecare contract subsecvent.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:09, 26 Septembrie 2013
pai daca nu e procedura pe loturi garantia se elibereaza ldupa semnarea acordului cadru. daca era pe loturi se constituia pe fiecare lot separat. garantia de buna executie se constituie in maxim 15 zile de la semnarea fiecarui ctr subsecvent si se raporteaza la valoarea acelui contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord cadru say say Am participat in calitate de furnizor la o licitatie si am castigat pentru 4 produse. Autoritatea contractanta a intocmit 4 acorduri cadru, pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Contract subsecvent BNK BNK Buna ziua . Am un acord cadru de asfaltare de xxx lei si o garantie a lucrarii de 144 luni. Durata garantiei de buna executie a unui contract subsecvent ( ... (vezi toată discuția)
Acord cadru derulat prin comenzi Raluca_G Raluca_G Buna ziua, A derulat cineva un Acord cadru (cu un singur operator economic) prin comenzi (fara contracte subsecvente)? Va multumesc! (vezi toată discuția)