avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comision
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comision

Buna ziua,
V a rog sa-mi spuneti si mie daca pentru activitatea principala 4619 ,intermedieri in comertul cu produse diverse ,pot realiza si taia facturi ptr. contracte de comision,respectiv prospectarea pietii si gasirea de clienti catre o alta societate.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 11:14, 23 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
In contractul meu de comision se prevede ca cel care incaseaza comisionul sa prospecteze piata si sa-mi aduca clienti si in urma acestei segmentari sa zic, el sa incaseze un comision din valoarea facturii,fie el si fix.
Va multumesc !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate din romania, platitoare de tva Maris Flori Maris Flori Buna ziua, o societate din Romania,platitoare de tva,avand cod CAEN 4619 -\'\'Intermedieri in comertul cu produse diverse\'\',activitatea principala fiind ... (vezi toată discuția)
Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)