avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

handicap

am dosar pensie de handicap grad accentuat din anul 2004,cu diagnostic diabet zaharat insulinonecesitant.mentionez ca am aceasta boala din 1977 pe cand aveam 8 ani.
in aprilie ,la comisie,mi s-a spus ca nu m-as mai incadra la grad accentuat,.ca mi se va lua din grad.e normal?aceasta boala cu care ma confrunt de 36 ani,eu stiu ca nu se vindeca,nu se amelioreaza,dincontra,ea avanseaza,.cum se poate sa se considere "mai bine"?
fac 4 prize insulina pe zi-84 u.
cum trebuie sa fiu,ca sa fiu luata in considerare cu grad accentuat?nu se tine,totusi,cont de vechimea bolii-ca e din copilarie,ca am avut o trauma tot timpul,ca stau cu insulina in buzunar de 36 ani?

Alte discuții în legătură

Probleme de pensie in grad de handicap adrianaciocan adrianaciocan Sint pensionata pe caz de boala din 2006 cu diabet zaharat tip 1 insulino dependent cu 4 prize de insulina pe zi.Diabetul s a depistat in 2002 ,dar este un ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap danuca_1999 danuca_1999 am 34 de ani,am diabet zaharat tip 1 de la varsta de 22 de ani, am inceput cu 2 prize de insulina apoi 3 ,4 si in prezent sunt purtatoare de pompa de insulina ... (vezi toată discuția)
Diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta de 11 ani narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sufar de diabet zaharat insulinodependent de la varsta de 11 ani si acum am 35 ani deci de 21 de ani am aceasta boala in fiecare an merg la comisie ... (vezi toată discuția)