avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta de 11 ani

buna ziua sufar de diabet zaharat insulinodependent de la varsta de 11 ani si acum am 35 ani deci de 21 de ani am aceasta boala in fiecare an merg la comisie si acum in ianuarie 2016 cand am fost la revizuire mia luat de tot gradul am uitat sa mentionez ca pina la 24 ani am avut gradul de handicap accentuat si la 24 de ani miau zis ca diabetul nu e un handicap si mea dat gradul mediu cu 4 insuline pe zi fac de cand ma stiu cu diabet asi vrea sa stiu si eu cum sa procedez daca ma putetiajuta Multumesc

Alte discuții în legătură

Grad de handicap narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sun cu diabet zaharat insulino dependent si fac 4 doze de insulina pe zi de la varsta de 11 ani in prezent am 34 deci de 23 de ani sufar de aceasta ... (vezi toată discuția)
Handicap adinacamy adinacamy am dosar pensie de handicap grad accentuat din anul 2004,cu diagnostic diabet zaharat insulinonecesitant.mentionez ca am aceasta boala din 1977 pe cand aveam 8 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o pensie de boala gradul 3 cu drept de munca 4 ... Mantescu Mantescu Bună ziua am o pensie de boala gradul 3 cu drept de munca 4 ore de 3 ani cu act adițional încheiat în fiecare an când comisia medicala im da gradul de ... (vezi toată discuția)