avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie mobila - reziliere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie mobila - reziliere

Buna ziua!!!.....de un an si 2-3 luni mi-am facut un abonament la cosmote destul de maricel dau cam 380 lei pe luna 2 de voce plus un internet...de vre'o 6 luni a disparut semnalul am inteles k e de la o antena care nu mai functioneaza in zona am facut 2 sesizari si mi sa raspuns ca e din cauza cladirilor din jur...le-am explicat k in tot satul e aceeasi problema...m-ar interesa daca as putea sa reziliez contractul inainte de terminarea abonamentului care e pe 2 ani si mentionez k e pe firma facut .....Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:28, 17 Septembrie 2013
mai întâi de toate : mai studiați condițiile de contractare, în mod special CLAUZE-penalizări, efecte etc etc și, apoi, hotărâți.Altfel, veți fi calificat ca vinovat și responsabil de încălcarea clauzelor contractuale și sancționat considerabil.Contractele încheiate cu aceste aocietăți sunt ”beton”.Orice mică neateție se plătește! Revedeți motivele invocate de dvs. în cele 2 sesizări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie orange Chris1101 Chris1101 Buna ziua, In urma cu 1 an, mi-am portat nr. de tel. din Vodafone, in Orange odata cu incheierea unui contract de voce si unul de internet mobil pe 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Cetatean european - reziliere contract telefonie mobila Eljmeno Eljmeno Buna ziua, Am tot vazut reclame la tv cu cetateanu european cu drepturi. Este adevarat ca se pot returna produse in termen de o luna fara nicio alta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet si telefon fix facut pe 16 august 2012 aurora1967 aurora1967 Buna ziua, pe data de16-08-2012 am facut un contract pentru internet si voce fixa 12gb de14euro,daracest ab doream sa-l folosesc in comuna Dilga nu in ... (vezi toată discuția)