avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibila executarea ?
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibila executarea ?

Locuiesc impreuna cu un prieten si cand si-a schimbat buletinul l-am luat in spatiu, dar ieri am gasit in usa un proces verbal de la un executor judecatoresc.
Este pentru el in urma unui credit neplatit, dar scrie ca se vor executa bunurile din imobil.
Avand in vedere faptul ca aceste bunuri nu sunt ale lui, ci ale mele le poate executa cineva ?
Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Marcela33 , utilizator 08:27, 3 Octombrie 2013
Avand in vedere ca l-ati luat in spatiu, e bine sa aveti de la el o declaratie notariala ca nu detine la adresa dvs nici un fel de bunuri.
Exista sansele de a fi pus sa dovediti ca bunurile va apartin dvs si nu lui.
Mai bine ar merge si ar face o schimbare de domiciliu "prietenul".
A dat declaratie la executor ca nu are bunuri immobile sau mobile si ca se angajeaza sa achite datoria deoarece urmeaza sa se angajeze.
Nu e sufficient?
Despre ce declaratie notariala vorbiti? Nu exista asa ceva.
Daca a declarat la executor, este suficient. nu vor face nicioexecutare. Este o formulare generala, executorii fac copy-paste cand redacteaza un act, nu stau sa gandeasca . Nu aveti de ce sa va temeti, nu au cum sa execute un bun dintr-un imobil ce nu apartine debitorului.
Multumesc pentru raspuns.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, debitor fara bunuri personale officestart officestart Buna ziua, Am facut la un momendat un contract de imprumut cu cineva notarial (nu discut corectitudinea lui sau nu). Contractul de imprumut a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Executare silita vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Vreau sa va intreb pana unde poate merge o executare silita pentru o suma de bani neachitata. In urma unui proces, s-a stabilit ca debitorul este ... (vezi toată discuția)
Info sechestru elena_31 elena_31 Buna seara,si mii de scuze ca intervin si eu cu o intrebare in acest forum,poate exista cineva care poate sa ma lamureasca in vre-un fel. Locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)