avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Magazin sh haine din Italia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Magazin sh haine din Italia

am si eu o intrebare cum pot sa fac sa transport haine second hand din italia in romania si de ce documente am nevoie va rog frumaos

Alte discuții în legătură

Cerere de rambursare in romania pentru tva platit in italia avril_dor avril_dor Buna ziua, Pot cere restituirea TVA-ului platit in Italia la achizitionarea de marfa? Sunt SRL platitor de TVA inscris in ROI. Intreb pentru ca stiam ca la ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Ce sa aleg srl sau ii ? ContSters245718 ContSters245718 As dori un sfat in alegerea unei forme potrivite , SRL sau II ? Doresc sa desfasor o activitate de transport si o activitate de vanzare haine second hand. Ce ... (vezi toată discuția)