avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz

Buna ziua! Liderul de sindicat refuza sa prezinte raportul de venituri si cheltuieli al sindicatului si sa organizeze alegeri de mai bine de 10 ani.Membrii de sindicat i-au cerut rezolvarea acestor probleme in mai multe randuri fara niciun rezultat.Am vrea sa stim unde sau cui ne putem adresa pentru a-l obliga sa respecte statutul si legile in vigoare.Acest lider este si presedintele organizatiei judetene al Cartel Alfa.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)
Cartel alfa si ccmnn 2011-2014 leuca_luminita leuca_luminita Iata raspunsul primit de la Cartel Alfa referitor la CCMNN Buna seara! Am rugamintea de a-mi spune daca CCMNN 2011-2014 a fost semnat de toate partile si ... (vezi toată discuția)
Obligativitate raport al comisiei de cenzori georgehc georgehc Fac parte dintr-un sindicat al carui presedinte a fost ales in toamna anului 2009. de atunci si pana acum, in calitate de lider, niciodata, presedintele sau ... (vezi toată discuția)