avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca perioada determinata

Lucrez pe un post cu contract de munca incheiat pe perioada determinata si as vrea sa ocup un post vacant in aceeasi unitate cu contract de munca pe perioada nedeterminata (conform pregatirii mele profesionale)in conditiile in care am o vechime in aceeasi unitate de 21 de ani pe acest post (care a fost restructurat in 2010). Cum se procedeaza in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 18 Septembrie 2013
Daca este unitate din sectorul public, atunci va trebui sa participati la examenul sau concursul organizat pentru ocuparea acelui post.

Daca este unitate din sectorul privat, atunci angajatorul are posibilitatea de a va propune modificarea c.i.m. in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca... cu concurs sau fara concurs?? alessiaionescu alessiaionescu Sunt angajata pe perioada determinata pe un post de muncitor tr. III. La un liceu. In luna ianuarie 2014, secretarul s-a pensionat la limita de varsta, postul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Modificare functie mihaela_smintina mihaela_smintina Buna ziua. In noiembrie 2010 am fost angajată pe perioada determinată la un spital medical din oras, ca asistent medical generalist. In noiembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)