avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire...

Buna ziua!
Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 contracte succesive tot pe perioada determinata cu acelasi salariat. Dupa acestea firma vrea sa incheie contract pe prioada nedeterminata cu salariatul. Trebuie sa organizeze concurs? Ce trebuie facut in acest sens?
Multumesc anticipat!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Goguvoinicu , utilizator 13:29, 22 Iunie 2012
Se poate face act aditional de modificare a duratei c.i.m. din determinata in nedeterminata.
freeelis a scris:

Se poate face act aditional de modificare a duratei c.i.m. din determinata in nedeterminata.


Doar atat?Mi se pare simplu....Deci fara concurs sau examen dupa caz!
Multumesc!
Este vorba despre sectorul bugetar sau privat?
Este bugetar presupun,pt. ca vorbeste despre concurs/examen .Daca este un post vacant ,acesta trebuie scos la concurs.Daca contractul temporarului mai este valabil,el poate participa la concurs si daca castiga i se va intocmi doar act aditional cu modificarea duratei cim,sau dupa caz cu modificarea functiei,loc de munca,salariu.
Daca cim ul temporarului a incetat si in urma castigarii concursului este reangajat,i se va intocmi un nou cim.
Buna dimineata!
Este vorba de un SRL cu capital social detinut integral de administratia publica locala (primarie).Sa inteleg ca nu poate fi vorba de post vacant si deci se poate face act aditional la CIM actual (pe perioada determinata) si se transforma in CIM cu durata nedeterminata?
O zi minunata!

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)
Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept a cim pe perioada determinata dumi32 dumi32 Am urmatoarea speta: - un angajat la o institutie contractuala care apartine de primarie, a ocupat un post vacant prin concurs pe perioada determinata de 6 ... (vezi toată discuția)