avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Am inteles de la diversi prieteni ca daca ai si al doilea copil primesti o indemnizatie de la primarie sau ceva de genul. Se poate sa imi spuneti daca este adevarat si care sunt criteriile selectarii? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:53, 19 Septembrie 2013
Din pacate nu ati dat detalii mai multe ca sa va putem da un raspuns concret.
Din cele spuse de dvs,reiese ca aveti 2 copii,iar prietenii dvs probabil ca cunosc situatia dvs precara,incearca sa va ajute sa obtineti si alte venituri,de aceea ced ca prietenii dvs s-au referit la alocatia complementara.

Care este de fapt situatia dvs?
1. Daca nu dati mai multe amanunte nu se intelege la ce va referiti.

2. Un caz este acela in care mama care se afla in concediu crestere copil naste alt copil si pe perioada de suprapunere primeste 600 lei pe luna.

3. In rest poate fi vorba de vreo hotarare a Consiliului local asa ca mergeti la Primarie sa intrebati.

4. In functie de problemele materiale si financiare ale familiei dvs. Primaria va poate spune daca puteti beneficia sau nu de vreun ajutor din partea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am auzit un zvon si as dori sa stiu daca este adevarat si daca pot beneficia si eu. dj_mdxp dj_mdxp Buna ziua, am auzit un zvon si a-si dori sa stiu daca este adevarat si daca pot beneficia si eu. Zvonul: daca primesti indemnizatie pentru crestera copilului ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate felisana felisana Buna ziua! Situatia este urmatoarea: - mama se afla in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani, primind indemnizatia lunara de 1.200 ... (vezi toată discuția)
Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)