avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal sau chitanta catre un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal sau chitanta catre un PFA

Buna ziua,

Va rog sa-mi spueni daca un SRL care presteaza un serviciu catre un PFA si inacseaza contravaloarea cash trebuie sa emita bon fiscal + factura sau chitanta + factura.

Catre PF stiu ca este bon fiscal, catre alt SRL este chitanta, insa catre PFA cum este?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 19 Septembrie 2013
Nu e obligatoriu sa dati numai chitanta catre srl, pfa. Puteti sa dati numai bon fiscal si factura aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)
Factura incasata cu chitanta sau fara? Mihai223 Mihai223 O PFA neplatitoare de TVA, care presteaza servicii, factureaza catre un client SRL / PFA. Exista contract intre cele doua entitati in care se stipuleaza si ... (vezi toată discuția)
Incasare avans ... chitanta, factura, bon fiscal? 1cbastian 1cbastian Buna ziua, sunt [b]PFA [/b](norma de venit, [b]neplatitor TVA[/b]) - servicii informatice ... dezvoltare pagini web - si am urmatoarele nelamuriri ceea ce ... (vezi toată discuția)